Édesapám legújabb kedvencei

A szülők egy ideig minden téren egyengetik az útjainkat, hiszen akinek gyereke van tudja már, hogy milyen az az érzés, amikor mindennél fontosabbnak érzi, hogy az a kis csemete a lehető legjobbat kapja, a lehető legtöbb élményben és boldogságban legyen része, a lehető legjobb módon boldoguljon az életben és még sorolhatnám. Persze egy idő után fordul a kocka, és már nem ők vigyázzák óvó tekintettel az utunkat, hanem bizony nekünk kell segítséget nyújtani számukra, hogy lépést tudjanak tartani a világ fejlődésével, a technikai vívmányokkal és mostanában a mobiltelefonokkal is.

Mert hogy az édesapám új mániája, hogy ha meg tudta tanulni a tablet és a laptop használatát, akkor bizony bele fog vágni az okostelefonok világának meghódításába is, és mint olyan, olyat láttam ekkor az édesapám arcán, amit már rég nem, körülbelül amióta nyugdíjas lett, tettrekészséget, élményt, a szeme csillogását, kalandvágyat. Mondanom sem kell, hogy igen meglepődtem, hogy ilyen élményeket és lelkesedést látok az apám arcán a számunkra mumusnak vélt mobiltelefonokat illetően, de azt gondoltam, hogy katalizátorként bizony veszek neki egy samsung telefont.

Örült is neki hihetetlen módon, és folyamatosan a netet kezdte bújni, hiszen semmit sem lehetett neki segíteni, ő maga akarta tanulmányozni és megtanulni a telefon használatát. Ebben pedig mi család szinten partnerek is voltunk, hanem egyszer csak kétségbeesetten hívott fel engem az apám, miszerint a farzsebében volt a telefon, ráült és bizony szükség van gyorsan egy samsung telefon szervíz segítségére, mert betört a kijelző és így nem tudja használni, de fogalma sincs hogy hová vigye javítani. Persze szinte azonnal megadtam neki az androidszerviz.hu csapatának elérhetőségét, akik hihetetlen gyorsan segítséget is nyújtottak neki, úgyhogy az édesapám azóta már legújabb kedvenc csapataként nevezi meg őket, és biztos benne, hogy minden problémáján segíteni tudnak, hiszen hihetetlen profik. Mi pedig csak mosolygunk és várjuk, hogy a következő kijelzőcsere estén milyen tevékenység közben éri a baj az apámat és az ő legújabb barátját. Persze mindegy, hiszen tény, hogy ez a kis csapat mindenben a segítségére lesz. Éppen ezért aggodalomra nincs is semmi ok.