Szülinapi készülődés

A szülinapi összejövetelek bennem mindig kétféle érzést indítanak el. Az egyik érzés a szomorúság érzése, mivel ilyenkor tudatosul bennem, hogy milyen gyorsan repül az idő, hiszen ismét vége egy évnek. Persze a visszatekintés sem mindig öröm, mert az év során előfordulnak nehéz és szomorú események, amik megkeseríthetik a visszapillantás perceit.

Másrészt ilyenkor azért elönti szívemet az az örömteli érzés, hogy jó társaságban tölthetem az estémet, várom a meglepetéseket.

Nő révén imádom a társasági életet, szeretem a szervezett táncos, zenés rendezvényeket. Különösen kedves számomra, ha jó barátokkal, ismerősökkel együtt indulunk ezekre a bulikra. Részben azért, mert ezeken a mulatságokon lehetőség nyílik a beszélgetésekre. Ez azért jó, mert viszonylag ritkán van mód és lehetőség a találkozásokra, mert mindannyian dolgozunk, nincs időnk a gyakori találkozásokra. Másrészt az utóbbi két évben a járvány miatt még kevesebb lehetőség volt a beszélgetésekre, az esetleges lelki tanácsadásra. Tehát szeretek készülni, szeretek a tükörbe nézni, szeretem, ha olyan nőt látok a tükörben, akivel meg lehetek elégedve. Persze ezt megelőzi egy alapos készülődés.

Az első lépés, hogy olyan szépítő eszközök után nézek interneten, amik minőségileg is és árban is megfelelnek az ízlésemnek. Legjobban szeretem az avon parfüm termékcsaládjait.

Némi keresgélés után találtam rá az Avon Far Away Splendoria szettre, mely 3 darabos. Az egyik darabja egy kellemes illatú női parfüm, a másik egy miniparfüm, a harmadik egy testápoló. Remek összeállítás számomra, mert imádom ezt az illatot, ráadásul a testápoló segít a szülinapi szépítkezésben. Mind ezek tetejében még az ára is remek, hiszen a normál ár majdnem feléért lehet hozzájutni a csomaghoz.

Most már nyugodt szívvel kezdhetek hozzá a szülinapi készülődéshez.