Kertünk legújabb segítőtársa

Nem olyan régen azzal az ötlettel állított haza a nem olyan régen férj státuszba lépő életem párja, hogy tudja jól, hogy nem szeretnék kertes házba költözni, mert egyrészt félek sokszor egyedül egy-egy nagyobb nyitott házban, és a munkája néha több napra is elszólítja, másrészt pedig nem igazán értünk sem a kerthez, sem pedig annak kialakításához és fenntartásához, márpedig egy kertes ház csak akkor szép és akkor van értelme, hogy ha szép és rendezett a kert, ő azonban mégis szeretné a gyerekeit a jövőben egy kis kertes házban felnevelni és nem a hatodik emeleten próbálkozni a lehetetlennel, hogy jól tudjuk nevelni a gyerekeket.

Persze azért nem volt természetes a mosolyom, mert én tényleg nagyon tartottam a kertes házzal kapcsolatos összes dologtól, azonban mi mást mondhattam, mint egy hatalmas igent, hiszen láttam, hogy ez neki mennyire fontos, és hogy tényleg mennyire szeretne szabadulni a hatodik emelet fogságából. Meg is vettük tehát a kis kertes házunkat, és azt kell mondjam, hogy a lakásfelújítás elég gyorsan és szépen, hatékonyan végig is ment, aztán birtokba vettük a házat. Hát persze nagyon gyorsan kiderült, hogy iszonyatosan sok dolog hiányzik szerszámok és kisebb gépek terén, azonban a fabrikshop.hu csapatának segítségével ezt is nagyon könnyedén orvosolni tudtuk.

A legutóbb például amit nagyon gyorsan és hatékonyan segítettek beszerezni nekünk, az egy fűnyíró volt, hiszen a fű nagyon nőtt, és muszáj volt megpróbálni fenntartani azt a gyönyörű állapotot, amit a kertépítő szakember megálmodott számunkra. Jelentem, a fűnyíró szuper, a fű gyönyörű, a kertes ház egyszerűen fantasztikus, egyszóval sikerült megoldani azt, amitől a legjobban tartottam, és hát persze ha éjszaka egyedül kell lennem a házba, akkor mivel úgy lett kialakítva a riasztó, egyszerűen magamra riasztok és már meg is van oldva a félelem minden formája. Válassza mindenki a kertet ha teheti, mert biztos vagyok benne, hogy ahogyan én, úgy más sem fogja megbánni ezt a döntést.