Édesanyám irodája

Amikor mi gyerekek voltunk a testvéremmel rengeteget hallgattuk anyukám panaszkodását, amit így utólag meg is értek, hiszen nagyon sokat dolgozott, hogy egy megfelelő karriert tudjon elérni, hogy biztosítani tudja számunkra minden szükségletünket, hiszen édesapámtól elég gyorsan külön váltak az útjai és nem igazán számíthattunk anyagilag onnantól szinte csak rá. Emiatt pedig nagyon sokat vigyáztak ránk a nagyiék, akik persze mindent megadtak nekünk és nagyon szeretek minket, mi is imádtuk őket és mindent meg is kaptunk tőlük, de hát édesanyám így sok rendezvényről és dologról lemaradt ami színesítette a gyerekkorunkat.

Ma azonban azt tudjuk mondani, hogy nagyon is büszkék vagyunk rá, hiszen nem csak hogy végig tudott minket nevelni az út során úgy, hogy bár iszonyatosan fáradt volt, tényleg mindig mindent igyekezett megtenni hogy velünk lehessen, és a lehető legjobb helyre bízott minket a szülei társaságában, de a karrier vágyát is megvalósította, és ma már saját irodában dolgozik egyedül vállal ügyfeleket, és az ország egyik legjobb hírnévvel rendelkező ügyvédje. Persze az iroda megnyitójára készültünk is neki egy kis meglepetéssel egy Levendula vászonkép formájában.

A levendula ugyanis a kedvenc virága, imádja az illatát, Mindig ilyen illat van a lakásban, a kocsiban és az irodájában is, emiatt pedig tökéletesen fog illeni a falra ez a kis kép, amit a szalaibalazs.hu oldalról rendeltünk, és azt kell mondjam, hogy felülmúlta a várakozásainkat, hiszen gyönyörű egészen egyszerűen. A színe, a tónusok és maga a kép, fantasztikusan szép. Biztos vagyok benne, hogy édesanyámnak is nagyon fog tetszeni. Arról nem is beszélve, hogy gyönyörű dísze lesz az irodájának. Biztos vagyok benne, hogy minden vendége a csodájára fog járni.