Végre lett egy mac gépem

Én nem tudom hogy hova tettem eddig az eszem, hiszen közel nyolc éve iphone telefon készüléket használok, de egy laptopom volt mellé, ami közel sem apple, így pedig nagyon sok macerával és feladattal járt minden egyes mozdulat amikor a telefonomon tárolt adatra a gépemen lett volna szükség. Plusz programok, kábelek és rengeteg bajlódás volt amire bármilyen képet vagy adatot amit a telefonomba írtam át tudtam varázsolni a gépemre. Persze azért nem panaszkodhatok, hiszen imádtam azt a laptopot is, ám most sokkal gyorsabb és egyszerűbb a dolgom a munkám során is, hiszen csak kinyitom a gépet és máris használhatom azokat a képeket és videókat vagy jegyzeteket amiket a telefonomba elmentettem.

Persze amellett sem mehetek el, hogy a gépemen tárolt adatok ma már hihetetlen könnyedséggel és egyszerűséggel a telefonomon előcsalogathatók, így pedig bárhol és bármikor gyorsan tudom őket használni akár a telefonom segítségével is, így pedig hihetetlen szabadságot és lehetőséget teremt számomra ez a szuper kommunikáció a gép és a telefonom között. Rengeteg fontos időt spórolok meg ezzel, amit persze így vagy magamra vagy pedig a családomra tudok költeni, ami hihetetlen nagy dolog az ember életében azt gondolom.

Persze nekem nem igazán volt arra megfelelő keretem sosem hogy egy új mac gépet vegyek, azonban az almabazar.hu csapata a használt apple termékeivel hatalmas lehetőséget adott nekem is, mert náluk vettem a mac gépemet, ami a mai napig is tökéltesen és biztonsággal működik bármilyen helyzetben is. Ennek kapcsán pedig azt mondhatom, hogy ha használt apple termékre lenne bárkinek is szüksége, akkor bizony bátran vegye fel ezzel a kis csapattal a kapcsolatot, mert biztos vagyok benne, hogy maradéktalan elégedett lesz mindenki a vásárolt eszközökkel, azok árával, az információkkal és így a szolgáltatással magával.